skip to Main Content

Flexibelt kontor i
händelsernas centrum

275 m², Götgatan 10

• Lätt att påverka utformningen
• Kontor runt central mötesplats
• Möjlig att expandera

Fräsch kontorslokal med entré mitt i Nordstans myller. Lokalen är i dag utformad med cellkontor, men går lätt att anpassa till landskap eller efter andra behov. 

Kök, matplats och lounge är centralt placerade och bildar en lättillgänglig, gemensam mötesplats i mitten. Förutom ett antal fräscha kontor finns ett rejält konferensrum och flera mötesrum. Det finns även två arbetsplatser i en öppen del av kontoret. En av toaletterna är handikappanpassad.

Möjlighet till sammanslagning som ger totalt 740 m²

Denna lokal är möjlig att expandera. Genom att slå ihop den med en intilliggande lokal kan du få en större kontorslokal om totalt 740 m². Här finns samma möjligheter till flexibel planlösning – se skiss på kontor 740 m². Sammanslagning möjligt först i slutet av 2024.

 

Välkommen att kontakta oss för
att boka en visning!

Ulf Jägheden

Fastighetschef

Tel: 031-724 80 45

Tre anledningar till att välja Nordstan

kommunikationer

Kommunikationer

Med Centralstationen på andra sidan gatan och med Brunnsparken som granne finns det knappast ett bättre läge att hitta.

handel

Handel

Att jobba mitt i Nordstan – Sveriges populäraste köpcentrum innebär att du har nära till en stor varition av handel, kaféer och restauranger.

centrala-gbg

Centrala Göteborg

En promenad längst vattnet, ett besök i gamla Kronhusbodarna eller kanske en tur till Trädgårdsföreningen? Du har hela centrala Göteborg inom räckhåll.