skip to Main Content

Snickeri med fingertoppskänsla

F O Snickeri är ett specialsnickeri där stor hantverksskicklighet kombineras med modern teknik. Vi brinner för kundanpassade lösningar av inredningar. Bland våra uppdrags­givare finns offentliga organisationer, byggföretag, banker, kontor, och kyrkor – kunder som kräver hög kvalitet och en säker leverans.

Våra expertområden

Vi tillverkar ofta sådant som entréer, fönster, dörrar, väggpartier, informationsdiskar, bardiskar och ledstänger. Vi är också erkänt skickliga på att restaurera och reparera snickerier i kulturmärkta fastigheter.

Eftersom vi kombinerar traditionell hantverkskunskap med moderna datastyrda produktionsenheter, kan vi också specialtillverka mindre serier till konkurrenskraftiga priser.

Våra yrkesskickliga medarbetare är utbildade vid Carl Malmstens Verkstadsskola, Capellagården, Stenebyskolan eller liknande trätekniska utbildningar i Sverige. F O Snickeri är medlem i Trä- och Möbelföretagen.

Exempel på uppdrag

Inredning och väggpaneler, Sahlgrenska sjukhuset

Vi fick uppdraget att ta fram väggpaneler och specialsoffor till det nybyggda Bild- och innovationscentrum på Sahlgrenska sjukhuset.

Ledstänger och trapphus, SCA-huset Mölndal

Vi specialtillverkade handledare med belysning, samt trappsteg till samtliga trapphus i SCAs nybyggda kontorshus i Mölndal. Allt är gjort i massiv ask.

Entrédörr, Kammarrätten

Vi fick uppdraget att nytillverka en exakt kopia av originalentrén. Entrépartiet tillverkades i massiv klarlackad ek.

Restauranginredning, Liseberg

Vi tog fram restauranginredning i form av ett antal serverings- och buffédiskar för huvudrestaurangen på Liseberg.

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du behöver hjälp med snickeritjänster. För offertförfrågningar se kontakter.

Eive Nilsson

Pelle Prytz

Martin Liptak

Kalkyl/Projektledare
martin.liptak@fop.se
Tel: 0733-42 97 47