skip to Main Content

Jobba hos oss

Självklart måste du vara en skicklig yrkesperson, men för att passa på F O Peterson behöver du också ha andra kvaliteter. Vi värderar egenskaper som personligt engagemang, social smidighet och yrkesstolthet högt. Känner du igen dig i den beskrivningen är du varmt välkommen till oss.

Lediga tjänster


Hyresadministratör

Som en av sju anställda på ekonomiavdelningen kommer du att arbeta med administration av hyresavtal, hyresavisering, kontraktsskrivning, hyresgästkontakt och ekonomiadministration. Vi söker dig som har erfarenhet av hyresadministration, och som söker en ny utmaning i en varm och dynamisk arbetsmiljö. Läs mer/sök tjänsten här.


Byggservicesnickare

Krav: B-körkort, erfarenhet av service, självgående med god laganda. Är du intresserad, hör av dig till Mats Engvall, mats.engvall@fop.se eller 031-724 80 86.


Handläggande arkitekt

Vi söker en handläggande arkitekt, våra önskemål är följande; Handläggande arkitekt, gärna med 10 års erfarenhet och som arbetat med olika projekttyper.
Vi arbetar med många olika typer av projekt som bland annat; ombyggnader av kulturhistoriskt intressanta byggnader, bostäder, kontor, butiker, hotell och sjukhus.
Våra program är huvudsakligen Revit och AutoCad vilka du bör behärska.
Är du intresserad, hör av dig till Tomas Käll, tomas.kall@foark.se, tel: 0739-14 81 10.


Byggnadssnickare

Vi söker ett antal byggnadssnickare för vår entreprenadverksamhet och efterfrågar minst tio års erfarenhet av varierande arbetsuppgifter samt svenskt yrkesbevis. Kontakta Gert-Ove Germundson för mer info på: gert-ove.germundson@fop.se eller 031-724 80 14.


Arbetsledare/Platschef Grundförstärkningar

Grundförstärkningar är en specialenhet inom F O Peterson. Vi jobbar med mikropålning, betong- och armeringsarbeten samt restaurering av murverk. Nu söker vi en person med branscherfarenhet och goda ledaregenskaper. Är du intresserad? Hör av dig till peter.carlsen@fop.se eller 031-724 81 92


Inredningssnickare/finsnickare

Vi söker inrednings-/finsnickare med CNC-kunskaper och känsla för kvalitet. Kontakta Eive Nilsson för mer info på: eive.nilsson@fop.se eller 031-724 81 69.

Sök till oss

Vi är alltid intresserade av personer som brinner för goda byggnader. Kanske har vi ingen jobbannons ute nu som just passar dig men ansök ändå! Beskriv vad du är intresserad av och hur du kan bidra till vårt team. Ta sedan kontakt med ansvarig på respektive bolag inom F O koncernen.

Tillsammans är vi starka

Ensam är inte stark. Därför vill vi på F O Peterson se till att alla medarbetare trivs och kan utvecklas. Alla ska känna sig uppskattade och veta att de har ett viktigt arbete och att de fyller en funktion både som yrkesmänniska och person – tillsammans driver vi bolagets utveckling framåt.

Göteborgsandan är viktig och är en del av vår identitet. Det är såklart inte förbjudet att “heja på Djurgården” men en sund kärlek till staden hjälper oss att ta ansvar och bygga ett hållbart och framtidsinriktat Göteborg.

Lärlingsplatser

Som lärling dyker du rätt ned i en spännande verklighet. Våra erfarna arbetsledare guidar dig och låter dig utvecklas på plats ute på våra byggen. Och du är inte ensam, varje år finns vanligtvis ett tiotal lärlingar inom alla delar av F O Peterson. Vi ser det som en del av ett mer hållbart Göteborg att överföra vår kunskap till nästa generation.

Oavsett om du går på byggnadsteknisk gymnasielinje eller på någon av stadens yrkeshögskolor är du välkommen att söka dig till F O Peterson. Vi törs lova att du kommer att utveckla såväl dina yrkeskunskaper samt att du får en större förståelse för alla delar av byggnadsbranschen.

Vi tror du har:

  • Ett stort yrkesmässigt intresse och vill förkovra dig inom något av våra bolag
  • Ser en framtid hos oss där du kan utvecklas vidare (göra karriär)
  • Brinner för ditt yrke och vår stad

Varje bolag inom F O Peterson ansvarar för sina egna lärlings- och praktikplatser. Hör av dig till någon av våra verksamhetsansvariga – du hittar dem på sidorna under fliken Våra tjänster.

Gör ditt exjobb hos oss

På F O Peterson är vi öppna för alla förslag på idéer om exjobb inom vår bransch. Vi tror att ett exjobb hos oss kan innebära en spännande möjlighet för dig att utvecklas. Vi menar att meningen med exjobb är att de ska utveckla både individ och företag. Kanske studerar du till byggnadsingenjör, arkitekt eller till ett yrke inom fastighetsförvaltning. Du är lika välkommen till oss om du kommer från någon av de många yrkeshögskolor vars kursplan också omfattar ett exjobb.

Hör av dig till någon av våra verksamhetsansvariga – du hittar dem på sidorna under fliken Våra tjänster.