skip to Main Content

Du som hyr av oss på F O Peterson kan räkna med personligt bemötande och hög tillgänglighet. Vi är en serviceinriktad organisation med nöjda kunder i alla mätningar. Eftersom vi har både byggare och arkitekter i huset kan vi också enkelt anpassa lokalen efter dina önskemål. 

Lediga lokaler:

Flexibelt kontor i händelsernas centrum – 275 m²

Fräsch kontorslokal med entré mitt i Nordstans myller. Lokalen är i dag utformad med cellkontor, men går lätt att anpassa till landskap eller efter andra behov. Möjlighet finns också att göra en sammanslagning med lokalen intill.
Se bilder och ritningar

Stort kontor med möjlighet till mer – 460 m²

Rejäl kontorslokal i hjärtat av Nordstan. Självklart finns möjligheter att anpassa efter dina behov och önskemål. Lokalen har direktutgång till sällskapsyta utomhus. Möjlighet finns också att göra en sammanslagning med lokalen intill.
Se bilder och ritningar

Mindre kontorslokal med smart planlösning – 195 m²

Öppen och ljus kontorslokal med smart planlösning som erbjuder arbetsplatser för 10-15 personer. Lokalen renoverades för några år sedan och ser fräsch ut. Tillgång till sällskapsyta utomhus.
Se bilder och ritningar

Nya tider, nya kontor ­– vi hjälper dig att planera och inreda för en flexibel framtid

Många undrar hur de ska planera sina kontor ”post pandemin”. Vi på F O Peterson har lokalerna, kunskapen och erfarenheterna som behövs för att hjälpa dig hela vägen till det nya kontoret.

Vi kommer att ta oss an uppgiften med en öppen attityd, där vi försöker förstå vad just dina utmaningar är – först därefter hjälper dig att visualisera dina idéer eller föreslå nya lösningar. Välkommen att höra av dig med dina tankar kring det nya kontoret.

Exempel på uppdrag

Ny kontorsmiljö med skyltläge för Fastighetsbyrån 

Mäklarna Fastighetsbyrån ville ha en fräsch kontorsmiljö med skyltläge i sitt upptagningsområde. De flyttade in i vår fastighet vid vid Sankt Sigfridsplan, var delaktiga i att utforma sin nya lokal och är nöjda med både samarbetet och resultatet.