skip to Main Content

Byggservice med bredd

Vi har stor bredd på uppdragen här på Byggservice. Du kan få hjälp med snabba insatser som att justera en dörr, renovera ett badrum eller göra mindre ombyggnad. Vi gör också medelstora entreprenader, som stamrenoveringar, lokalanpassningar och nybyggnationer. En av våra specialiteter är uppdrag som kräver extra kompetens inom säkerhet, teknik eller metodik. En viktig del av det vi kallar service är att ta ansvar, driva projekten och avlasta dig som uppdragsgivare.

Exempel på uppdrag

Renovering och utbyggnad för Uppsala auktionskammare

Uppsala Auktionskammare ville göra två lokaler till en.
F O Peterson planerade och genomförde projektet. Arbetet omfattade rivning av väggar mellan lokalerna, nya installationer av el, rör, ventilation och larm, lösningar för nytt kök och ny trappa samt nya ytskikt på väggar, golv och tak.

Ny kontorsbyggnad Göteborg energi 

Uppdraget genomfördes som en totalentreprenad. Eftersom byggnaden är en del av stadens energiförsörjning krävdes en extra nivå av säkerhet. Arbetet omfattade också avancerade tekniska installationer.

Stam- och badrumsrenovering

Brf Åkanten i Lerum fick hjälp med att renovera stammar och badrum. Totalt handlade det om 220 lägenheter i en 60-talsfastighet. I projektet kunde de boende göra tillval enligt egna önskemål. Det innebar att det inte bara krävdes hantverkskunnande, utan också social kompetens.

Byggserviceuppdrag som lever upp till namnet

Vattenskador, inbrottsskador och mindre lokalanpassningar är typiska uppdrag för vår byggservice. En vanlig kund är en bostadsrättsförening eller en hyresvärd som vill ha löpande underhåll och uppskattar snabba åtgärder. 

Löpande serviceuppdrag, Holger Blomstrand

Vi är nu inne på åttonde året som hovleverantör i byggservice åt Holger Blomstrands byggnads AB. Vi gör uppemot 200 serviceuppdrag per år – alltifrån justering av en innerdörr till vattenskador i flera våningar.

Renoveringar, Svenska Kyrkan

Vi har under åren renoverat i flertalet kyrkor runt om i Göteborg, däribland Oskar Fredriks kyrka där det gjordes en stor renovering och Sankta Birgitta kapell där vi renoverade blyglasfönster, fasad och klockryttaretornet.

Servicepartner, Brf Lorensberg

Vi har under många år varit en stabil servicepartner för Brf Lorensberg på Kungsportsavenyen 45. Förutom löpande underhåll har vi bland annat foglagat fasaden och bytt entrépartiet i sin helhet. Varje månad går vi rond genom huset och byter trasiga glödlampor etc. I fastigheten ligger också anrika Bio Roy som nu renoveras/byggs om av oss.

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du behöver byggservice!

Mats Engvall