skip to Main Content

Byggservice som lever upp till namnet

F O Byggservice hjälper dig med allt från att justera en dörr till att renovera ett badrum eller utföra en mindre ombyggnad. Vi har långa och goda relationer med ett antal återkommande kunder. Eftersom vi oftast jobbar under pågående verksamheter, är vi vana att agera smidigt och hålla rent och snyggt. Hör av dig till oss när du vill ha snabb och kompetent hjälp.

Exempel på uppdrag

Löpande serviceuppdrag, Holger Blomstrand

Vi är nu inne på åttonde året som hovleverantör i byggservice åt Holger Blomstrands byggnads AB. Vi gör uppemot 200 serviceuppdrag per år – alltifrån justering av en innerdörr till vattenskador i flera våningar.

Renoveringar, Svenska Kyrkan

Vi har under åren renoverat i flertalet kyrkor runt om i Göteborg, däribland Oskar Fredriks kyrka där det gjordes en stor renovering och Sankta Birgitta kapell där vi renoverade blyglasfönster, fasad och klockryttaretornet.

Servicepartner, Brf Lorensberg

Vi har under många år varit en stabil servicepartner för Brf Lorensberg på Kungsportsavenyen 45. Förutom löpande underhåll har vi bland annat foglagat fasaden och bytt entrépartiet i sin helhet. Varje månad går vi rond genom huset och byter trasiga glödlampor etc. I fastigheten ligger också anrika Bio Roy som nu renoveras/byggs om av oss.

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du behöver byggservice!

Mats Engvall