skip to Main Content

Stort kontor med
möjlighet till mer

460 m², Götgatan 10

• Tillträde oktober 2024
• Tillgång till sällskapsyta utomhus
• Flexibel kontorsmiljö
• Möjlighet till ytterligare 275 m²

Rejäl kontorslokal i hjärtat av Nordstan. I dag har lokalen mycket generösa kontorsrum där det går att göra plats för fler personer om man så önskar. Självklart finns möjligheter att anpassa efter dina behov och önskemål. (Möjlighet finns också att göra en sammanslagning med lokalen intill. Se nedan).

Lokalen har direktutgång till sällskapsyta utomhus så att dina medarbetare kan njuta av fika eller lunch i solen på sommaren, samt även direktaccess till p-huset Nordstan.

Möjlighet till sammanslagning som ger totalt 740 m²

Denna lokal är möjlig att expandera. Genom att slå ihop den med en intilliggande lokal kan du få en större kontorslokal om totalt 740 m². Här finns samma möjligheter till flexibel planlösning – se skiss på kontor 740 m². Sammanslagning möjligt först i slutet av 2024.

 

Välkommen att kontakta oss för
att boka en visning!

Ulf Jägheden

Fastighetschef

Tel: 031-724 80 45

Tre anledningar till att välja Nordstan

kommunikationer

Kommunikationer

Med Centralstationen på andra sidan gatan och med Brunnsparken som granne finns det knappast ett bättre läge att hitta.

handel

Handel

Att jobba mitt i Nordstan – Sveriges populäraste köpcentrum innebär att du har nära till en stor varition av handel, kaféer och restauranger.

centrala-gbg

Centrala Göteborg

En promenad längst vattnet, ett besök i gamla Kronhusbodarna eller kanske en tur till Trädgårdsföreningen? Du har hela centrala Göteborg inom räckhåll.