Snickeri

F O snickeri är ett modernt snickeri med anor från 1800-talet. Vi är specialister på kundanpassade inredningar och våra kunder är bland annat banker, kontor, hotell, restauranger och kyrkor. Våra snickare har genomgående mycket hög kompetens och yrkesskicklighet och det gör att vi har uppdrag både nationellt och internationellt.

F O snickeri

Vi är ett modernt snickeri med anor från 1800-talet. Våra yrkesskickliga medarbetare är vår garanti för maximal kvalitet och nöjda kunder. Vi gör kundanpassade inredningar för bland annat banker, kontor, hotell, restauranger och kyrkor och har kapacitet för både små och stora projekt, både här och utomlands.
Som beställare har du frihet att välja en utformning som passar dina speciella krav. Vi kan även samordna övriga entreprenörer av exempelvis elinstallationer, glas- och metallarbeten. Våra snickare har genomgående mycket hög kompetens och yrkesskicklighet. Flera är utbildade i Sverige vid Carl Malmstens Verkstadsskola, Capellagården och Stenebyskolan. Vi arbetar i projektgrupper där snickarna tar stort ansvar för det färdiga resultatet och har möjlighet att själva lägga upp arbetet efter eget huvud. 
F O snickeri är medlem i Trä- och Möbelföretagen.

Bråttom? Ring F O akuten

Ring till snickaren direkt! F O akuten finns till för dig som snabbt behöver assistans på bygget, framför allt med mindre arbeten. Du sköter all kontakt med snickaren, från beställning till leverans.
Goda råd är inte speciellt dyra! 
Vi hjälper dig med allt möjligt och omöjligt.

Ring direkt till projektledare Anders Lundin tel. 031-724 80 77 eller växeln 031-724 81 60.

Ledstänger av finaste kvalitet

Sedan 1998 ingår även Rydholms Ledstänger i F O snickeri. Med hjälp av specialmaskiner tillverkar vi alla slags ledstänger i valfritt träslag och utförande. Rydholms Ledstänger är kända för sin höga kvalitet och vi arbetar med fasta priser och hög leveranssäkerhet. 

Ring direkt till projektledare Bernt Fransson tel. 031-724 81 72 eller växeln 031-724 81 60.

 

Visa alla uppdrag relaterade till F O snickeri
F O Peterson & Söner Byggnads AB    |  Götgatan 10, 411 05 Göteborg, Sweden  |  Tel: 031-724 80 00  Fax: 031-724 80 10