Byggservice

F O byggservice är en avdelning inom F O Peterson som är specialiserad på ny- och ombyggnadsentreprenader av mindre storlek. Vi är snabbt på plats och gör allt från rena serviceuppdrag som att justera en dörr till ombyggnader av kommersiella kontors- och affärslokaler.

 

Om F O byggservice

F O byggservice är en avdelning inom F O Peterson & Söner Byggnads AB som är specialiserad på ny- och ombyggnadsentreprenader med verksamhet i Storgöteborg. Vi arbetar med entreprenader av mindre storlekar, allt från rena serviceuppdrag som att justera en dörr, till ombyggnader av kommersiella kontors- och affärslokaler.
Vi är kända som de engagerade och yrkesskickliga fixarna och får därför ofta utföra arbeten samtidigt som våra kunders verksamhet pågår för fullt.
 Vi utför även badrumsrenoveringar och reparationer efter t.ex. inbrotts-, brand- och fuktskador.
Inom F O byggservice har vi gedigna kunskaper inom snickeri, murning, kakel och klinker (behöriga enligt PER) samt smide för att kunna uppfylla våra kunders krav på flexibilitet, kvalitet och effektivitet. Vi har 16 servicebilar som snabbt kan vara på plats när våra kunder behöver det.
Visa alla uppdrag relaterade till F O byggservice
F O Peterson & Söner Byggnads AB    |  Götgatan 10, 411 05 Göteborg, Sweden  |  Tel: 031-724 80 00  Fax: 031-724 80 10