skip to Main Content

Lundbypark – Brf Göthe

Lundbypark – Brf Göthe

Mellan odling och bad, nära spårvagnar, berg och natur ligger Lundbypark och Brf Göthe, ett bostadsområde bestående av lägenheter för flera skeden av livet. Bostäderna är ljusa med rymd och de varierande planlösningarna kan användas på olika sätt vilket skapar lägenheter som håller över tid och där många kan trivas.

Bostäder till salu

Om projektet

Glädjande nyhet är att Hemköp kommer etablera i Lundby Park!

Brf Göthe har en gård i söderläge där möjlighet finns att inta både morgonkaffe och kvällsgrill. Huset består även av en takvåning utrustad med tvättstuga och gemensamhets­lokal. Båda med tillhörande takterrasser där ljuset flödar in under större delen av dagen. Här finns lägenheter i varierande storlekar för många livssituationer och radhus för de som önskar en större bostad om två plan.

I huset finns en stor variation av bostäder – radhus, små och smart planerade ettor och tvåor samt större lägenheter. Höga fönster gör rummen ljusa. Matplats och vardagsrum har generös uppglasning mot gården eller dagsljus från två väderstreck. Flera av de genomgående lägenheterna har indragna balkonger som nås från kök eller vardagsrum och förlänger rummen mot gården. De indragna balkongerna mot gården ligger i söderläge och här sitter man skyddad med sol större delen av dagen. Radhusen, med entréer direkt från gatan, möjliggör en levande gatumiljö. Rummet mot gatan har loft och rejäl takhöjd, om minst 4,4 meter, och kan inredas som lekrum, bibliotek eller kreativ arbetsplats för flera personer. Här sätter endast fantasin gränserna. Mot gården finns också flexibla ytor som kan disponeras som rum eller som en öppen yta. Via trappan till andra våningen nås först loftet för att sedan leda vidare till plan två. Här finns kök, matplats samt balkong mot gården. På detta våningsplan finns även bostadens sovrum samt familjebadrum med tvättmöjligheter. Denna våning nås även via en separat entré från något av husets gemensamma trapphus. På takvåningen ligger föreningens gemensamma tvättstuga som är rymlig med direkt anslutning till en takterrass, där utrymme finns att lägga upp benen medan tvätten blir klar. På samma våningsplan hittar man även gemensamhetslokalen med egen terrass samt husets samtliga lägenhetsförråd.

Anmäl ditt intresse

Lämna en intresseanmälan för att ta del av nyheter och information för att underlätta ditt beslutstagande för din framtida drömbostad. En intresse­anmälan ökar dina chanser i köpprocessen men är inget som är bindande.

Inredaren har ordet

En klassisk, robust & nordisk färgsättning.

Mot gatan kläs huset i tegel med stenar i ljus beige nyans och med en omsorgsfullt vald mönstersättning vilket skapar en levande fasad. Mot innergården består fasaden istället av ljusmålad betong som reflekterar dagsljuset vidare in till interiören. Alla lägenheter har vita väggar och ljusa golv som tillåter ljuset att flöda genom bostaden. De indragna balkongerna mot gården ger en utblick från både vardagsrum och matplats och kan en varm sommarkväll fungera som en förlängning av bostadens sociala ytor.

Bilderna är illustrationer. De överensstämmer inte helt med verkligheten och kan komma att ändras.

Kontakt

Emma Mc Cullough Nylén

Reg. Fastighetsmäklare,
Cert. nyproduktion


Tel: 070-723 82 22