skip to Main Content

Lundbypark – Brf Borgh

Lundbypark – Brf Borgh

Mellan odling och bad, nära spårvagnar, berg och natur ligger Lundbypark och Brf Borgh, ett bostadsområde bestående av lägenheter för flera skeden av livet. Bostäderna är ljusa med rymd och de varierande planlösningarna kan användas på olika sätt vilket skapar lägenheter som håller över tid och där många kan trivas.

Brf Borgh är nu slutsålt.

Projektstatus: Avslutat

Tillträde: Årsskiftet 2021

Arkitekt: Krook & Tjäder

Pris: 1 645 000 – 4 245 000 kr

Boarea: 29-93

Antal bostäder: 52

Om projektet

Med sin närhet till koloniområde, planerade förskola och Ramberget i söder, kollektivtrafik och samhällsservice i norr, Lundbybadet i öster erbjuder området en mix av lugna oaser och livfulla gatumiljöer. En perfekt plats för er som önskar en bostad där ni kan leva och bo nära både stad och natur.

Lägenheterna är omsorgsfullt utformade med tanke på genomsiktlighet, ljus och öppenhet. Det finns en flexibilitet i hur man kan använda och möblera de olika rummen. Den låga fönsterbröstningen på 0,6 m och fönstrens höjd på 1,6  m skapar rymd och ger ett härligt ljusflöde in i bostaden. Alla lägenheter från gårdsplan och uppåt har uteplats och/eller balkong. Fönsterdörrarna är helglasade för maximalt ljusinsläpp och för att uppleva uterummet även inifrån. Fönster är placerade så att man skall möta ljus så snart som möjligt när man stiger in i bostaden . Det är välkomnande och skapar rymd. I de genomgående lägenheterna är fönster placerade så att ljuset skall kunna flöda igenom och skapa kontakt med både gatu- och gårdssida på en gång. Större lägenheter är placerade för att skapa en social och mer privat zon. Vardagsrum och kök hänger samman, medan sovrum och badrum ligger närmare varandra i den mer privata delen.

Status

Här kan du titta och hålla dig uppdaterad kring byggprojektet. Observera att tidslinje kan komma att justeras under projektets gång.

Byggstart

Jun 2019

Säljstart

Oct 2019

Inredningsval

Sep 2020

Visningslägenhet

Mar 2021

Inflyttning

Nov 2021

Byggstart

Jun 2019

Säljstart

Oct 2019

Inredningsval

Sep 2020

Visningslägenhet

Mar 2021

Inflyttning

Nov 2021

Inredaren har ordet

Känslan att komma hem ska vara magisk. Tänk dig att öppna dörren och veta att detta är lägenheten som just du kommer att bli först att fylla med minnen. Att du dessutom har fått vara med och påverka inredningen gör att lägenheten redan från början passar din personliga stil.

Som inredare möts vi dagligen av nya trender och influenser i vårt arbete. I Brf Borgh har vi valt att göra stilrena val som är hållbara på lång sikt, inte bara trendiga för stunden. På MAKAJO i Amerikahuset på Barlastgatan 2 i Göteborg finner du en utställning där du kan se standarden som är planerad för din nya lägenhet samt få inspiration och ideér. Du kan även se stora delar av tillvalssortimentet och få tips och råd av våra inredare. Varmt välkommen.

Bilderna är illustrationer. De överensstämmer inte helt med verkligheten och kan komma att ändras.

Kontakt

Daniel Kjörling

Reg. Fastighetsmäklare
daniel.kjorling@svenskfast.se
Tel: 0766-23 82 01

Anna Salinas

Reg. Fastighetsmäklare

Tel: 0708-23 82 15