Vill du jobba vara med och bygga ett bättre Göteborg? Ett arbete där du direkt kan se resultatet i form av bättre byggnader för stadens invånare. På FO Peterson & Söner och våra dotterbolag finns många olika typer av arbeten. Vi kombinerar det stora företagets möjligheter med det lilla bolagets snabba beslutsvägar. Välkommen till oss!

Ledig tjänst Här under listas våra aktuella tjänster

INREDNINGSSNICKARE / VERKSTADSSNICKARE

Vi på FO Snickeri söker en ny kollega. En inredningssnickare eller verkstadssnickare med mer än 5 års erfarenhet.

Kontakta Eive Nilsson på tel: 031-7248169 eller skicka din cv till Eive.Nilsson@fop.se

2020-01-10

Sök till oss

Vi är alltid intresserade av dig som brinner för goda byggnader. Kanske har vi ingen jobbannons ute nu som just passar dig men ansök ändå! Beskriv vad du är intresserad av och hur du kan bidra till vårt team. Tag sedan kontakt med ansvarig på respektive bolag inom FO-koncernen.

Tillsammans är vi starka

Ensam är inte stark. Därför vill vi på FO Peterson se till att alla medarbetare trivs och kan utvecklas. Alla ska känna sig uppskattade och veta att de har ett viktigt arbete och fyller en funktion både som yrkesmänniska och person – tillsammans driver vi bolagets utveckling framåt.

Göteborgsandan är viktig är en del av vår identitet. Det är såklart inte förbjudet att “heja på Djurgården” men en sund kärlek till staden hjälper oss att ta ansvar och bygga ett hållbart och framtidsinriktat Göteborg.