Vill du jobba vara med och bygga ett bättre Göteborg i form av bättre byggnader för stadens invånare? På F O Peterson & Söner och våra dotterbolag finns många olika typer av arbeten. Vi kombinerar det stora företagets möjligheter med det lilla bolagets snabba beslutsvägar. Välkommen till oss!

Lediga tjänster:

Sök till oss

Vi är alltid intresserade av personer som brinner för goda byggnader. Kanske har vi ingen jobbannons ute nu som just passar dig men ansök ändå! Beskriv vad du är intresserad av och hur du kan bidra till vårt team. Ta sedan kontakt med ansvarig på respektive bolag inom F O koncernen.

Tillsammans är vi starka

Ensam är inte stark. Därför vill vi på F O Peterson se till att alla medarbetare trivs och kan utvecklas. Alla ska känna sig uppskattade och veta att de har ett viktigt arbete och att de fyller en funktion både som yrkesmänniska och person – tillsammans driver vi bolagets utveckling framåt.

Göteborgsandan är viktig är en del av vår identitet. Det är såklart inte förbjudet att “heja på Djurgården” men en sund kärlek till staden hjälper oss att ta ansvar och bygga ett hållbart och framtidsinriktat Göteborg.