Vi på FO Byggservice är en avdelning inom FO Peterson specialiserad på serviceuppdrag samt små och medelstora ny- och ombyggnadsentreprenader.

FO Snickeri & Byggerservice

F O PETERSONS GATA 5
421 31 VÄSTRA FRÖLUNDA, GÖTEBORG
TEL: 031-724 80 00

Anställda: ca 20 stVerksamhet: Byggservice och medelstora entreprenader

FO Byggservice är som koncernen i övrigt verksamma i Storgöteborg. FO byggservice utför även allt från rena serviceuppdrag som att justera en dörr, till ombyggnader av kommersiella kontors- och affärslokaler. Hos oss på FO Byggservice finns skickligt yrkesfolk, allt från ingenjörskunnighet till hantverkare som arbetar med såväl moderna som klassiska metoder. Vi har en bred kompetens från små till större uppdrag. Med oss har du även tillgång till FO-koncernens fulla kompetens och resurser.

Snabb och kompetent service

Inom FO byggservice har vi gedigna kunskaper inom snickeri, murning, kakel och klinker samt smide för att kunna uppfylla våra kunders krav på flexibilitet, kvalitet och effektivitet. Vi utför även badrumsrenoveringar och reparationer efter t.ex. inbrotts-, brand- och fuktskador.

Jobbar där verksamhet pågår

Vi är kända som engagerade och yrkesskickliga och får därför ofta utföra arbeten samtidigt som våra kunders verksamhet pågår för fullt, något som är extra viktigt i samband med ombyggnader av kommersiella kontors- och affärslokaler.

Kontakta oss

Mats EngvallArbetschef

Isabella OlofssonPlatschef

Minna KiviniemiPlatschef

Simon NilssonPlatschef

Glenn JohanssonPlatschef

Bildspel

Exempel på vårt arbete

/

Santa Birgittas Kapell. Renovering av kyrkfönster, tegelfasad och klocktorn för Svenska Kyrkan i Göteborg.

F O byggservice har gedigna kunskaper inom snickeri, murning, kakel och klinker (behöriga enligt PER) samt smide för att kunna uppfylla våra kunders krav på flexibilitet, kvalitet och effektivitet.

Nyproduktion av kontorshus för Göteborgs Energi AB. Byggprocess från projektering till inflyttning.

Nyproduktion av kontorshus för Göteborgs Energi AB. Byggprocess från projektering till inflyttning.